PROJECTEN

Training Homojongerenorganisatie Dito!

Op zaterdag 29 juni 2019 gaf in een training over gender aan de introductiecommissie van homojongerenorganisatie Dito! Lees hier meer over de training.

Dito-logo_uitgeknipt

Workshop Jong & Out

Op zondag 26 mei 2019 gaf in een workshop over gender en seksuele oriëntatie aan LHBTiQ-jongeren tussen de 12 en 19 jaar. Lees hier meer over de workshop.

logo Jong&Out

Expertmeeting Movisie

Op 3 april 2018 nam ik vanuit Transpectrum deel aan de expertmeeting Toegankelijke Hulpverlening voor LHBT. Movisie is in samenwerking met het Kennisplatform Integratie en Samenleving een onderzoek gestart. Lees er hier meer over.

NBwMsmOQ_400x400

Referaat transgender personen in de jeugdzorg

Op 16 november 2017 organiseerde het kennisnetwerk seksualiteit van Pluryn en Intermetzo in samenwerking met Transpectrum een referaat over transgender personen in de jeugdzorg. Lees hier meer over deze dag.

Pluryn

TransAnders panel

De vierde editie van Buiten de Binary werd op zaterdag 14 oktober georganiseerd. Ik mocht gespreksleider zijn van het panel TransAnders waarin ik met vijf mensen in gesprek ging over hun identiteit. Lees hier meer.

buitentekening1klein

Symposium Genderdysforie

Het Symposium Genderdysforie werd op 26 juni 2017 in Rotterdam georganiseerd. Er waren vijf sprekers uitgenodigd. Lees hier meer over het Symposium.

 

ErasmusMC

Inspiratiesessie Rijnstad

Op 15 juni 2017 werd er door Stichting Rijnstad een Inspiratiesessie gehouden met verschillende workshops. Lees hier meer over de training die ik heb gegeven.

Opbouwwerkinbeweging!

HAN Alumniconferentie

Op 26 januari 2017 heb ik op de Hoge school van Arnhem en Nijmegen twee workshops gegeven over transgendergevoelens en genderdiversiteit. Dit was tijdens de Alumniconferentie met als thema "Sociaal Ondernemende Werkers".

Han Nijmegen

Toneelgroep Oostpool

Voor Toneelgroep Oostpool heb ik op 18 november 2016 een nagesprek verzorgd na afloop van de voorstelling De Lankmoedigen in LUX Nijmegen.

oostpool_0ad

Workshop Gendereuforie

Deze workshop heb ik gegeven op 18 juni 2016 tijdens Free PATHH in Amsterdam. Dit gratis event ging over Pratische Aanpak Transgender Gezondheidszorg & Mensenrechten.

free-pathh-logo

Deskundigheidsbevordering Transgendergevoelens HAN

Praktijksimulatiedag op de Hoge school van Arnhem en Nijmegen voor maatschappelijk werkers in opleiding.

Han Nijmegen

Transgendergroep Nijmegen

Ik ben als vrijwilliger actief bij de Transgendergroep Nijmegen. Ik ondersteun tijdens activiteiten en ik kom in contact met veel mensen die transgender zijn. Ik leer hierdoor veel over hun ervaringen.

transgendergroep-logo-2

Soa Aids Nederland

Als trainingsacteur heb ik voor Soa Aids Nederland meegewerkt aan een workshop voor de Digitale Leerweken 2017.

soaaids2

Interview Micha Meinderts

Ik heb Micha Meinderts mogen interviewen over zijn roman Aldus Sybren tijdens de Buiten de Binary dag van de Transgendergroep Nijmegen op 8 oktober 2016.

aldus-sybren-vk